Middendorp schießt gegen Essens Isaiah Young – der wehrt sich

Middendorp schießt gegen Essens Isaiah Young - der wehrt sich

Emocije su bile uzburkane nakon utakmice između Rot-Weiss Essena i SV Meppena, uz verbalni sukob igrača i trenera nakon utakmice. Utakmica je završila pobjedom Meppena od 2-0, a Rot-Weiss Essen pokazao je blijedu igru koja nije prošla nezapaženo.

Nakon posljednjeg zvižduka došlo je do sukoba na strani između dvije momčadi. Trener Meppena Ernst Middendorp viđen je kako viče na Isaiaha Younga iz Essena i pravi divlje geste.

Kasnije je izrazio nezadovoljstvo Youngovim komentarom, nazvavši ga “nepoštovanjem na najvišoj razini”. Young je navodno komentirao ispadanje Meppena u četvrtu ligu.

No RWE return, no change abroad – Futkeu before signing in the 2nd Bundesliga

S druge strane, Young je objasnio da je dodavanje bez gledanja Meppenova središnjeg braniča smatrao nepoštovanjem te da je odgovorio bezazlenim komentarom o četvrtoj ligi. Priznao je da se mogao suzdržati od komentara, ali nije započinjao svađu.

Dok je Middendorp bio zadovoljan pobjedom i timskim duhom, očekivanja je zadržao na niskom nivou, s obzirom da jaz između Meppena i banke spasa još uvijek postoji. Sa samo tri utakmice preostale, Meppen ima težak put.

Sučeljavanje naglašava emocije koje mogu biti velike u sportu, posebno u natjecateljskoj atmosferi. Važno je da igrači i treneri zadrže prisebnost i sportski duh tijekom i nakon utakmica, jer to odražava vrijednosti sporta i daje primjer mlađim generacijama igrača.

U konačnici, sport je stvoren da se u njemu uživa i cijeni, a važno je upamtiti da su pobjeda i poraz samo dio igre. Svađa između Rot-Weiss Essena i SV Meppena služi kao podsjetnik da zadržite pozitivan stav i da poštujete protivničku momčad, bez obzira na rezultat utakmice.

ČESTA PITANJA:

1. Što je dovelo do verbalne svađe između Rot-Weiss Essena i SV Meppena nakon njihove nedavne utakmice?

Odgovor: Svađa je započela nakon posljednjeg zvižduka utakmice između Rot-Weiss Essena i SV Meppena. Trener Meppena Ernst Middendorp viđen je kako viče nešto u smjeru Isaiaha Younga, ofenzivca iz Essena, i divlje gestikulira.

Young je kasnije objasnio da je smatrao dodavanje bez gledanja Meppenovog središnjeg braniča nepoštovanjem, a njegov odgovor je bio da je rekao “4. liga je smiješna.” To je dovelo do burne razmjene riječi između dviju strana.

2. Kako su treneri obiju momčadi reagirali na incident?

Odgovor: Trener Meppena Ernst Middendorp bio je vidno uznemiren nakon utakmice te je kritizirao Youngovo ponašanje, navodeći da je to “nepoštovanje na najvišoj razini”.

Također je izrazio razočaranje nedostatkom poštovanja iskazanog prema njegovoj momčadi i klubu. S druge strane, trener Rot-Weiss Essena nije komentirao incident već se fokusirao na igru svoje momčadi tijekom utakmice koju je opisao kao umornu i bez emocija.

Završne riječi:

Žestoka rasprava između igrača i trenera Rot-Weiss Essena i SV Meppena dogodila se nakon remija 0-2 u nogometnoj utakmici.

Trener Meppena Ernst Middendorp viđen je kako viče na igrača Essena Isaiaha Younga nakon posljednjeg zvižduka, optužujući ga da ne poštuje Meppen želeći im regionalnu ligu i vrijeđajući klub.

Young je odgovorio rekavši da smatra nepoštovanjem kada je Meppenov središnji branič napravio dodavanje bez gledanja i cijela klupa se smijala.

Utakmica je bila bez problema, a Essen je odigrao umorno i bez emocija. Meppen je izvukao pozitivan zaključak, nakon tri pobjede u nizu, ali njihov trener je ostao realan u pogledu njihovih šansi za ostanak u ligi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *